A vásárlás menete

Termékek kosárba helyezése

Adatok megadása a pénztár oldalon

Megrendelés elküldése és fizetés

  1. A webshopból választott termékeidet a jobb oldalon lenyíló kosár menüben, vagy a rendelés áttekintése aloldalon – a megrendelés elküldéséig – bármikor módosíthatod, vagy törölheted.
  2. Ha befejeznéd a vásárlást kattints a lenyíló kosár menüben a “tovább a pénztárhoz” gombra és add meg a szükséges adatokat.
  3. Kövesd a további utasításokat, ami a rendelésed végösszegének kiegyenlítéséhez vezet.

Fizetési lehetőségekről

Oldalunkon jelenleg csak banki átutalásos fizetés lehetséges. Dolgozunk a lehetőségek bővítésén, de ez még egy kis időbe telik. 

Banki átutalás:

1. A megrendelés leadása után egy automatikus visszaigazoló felületetet látsz, melynek tartalmát egyébként emailben is is megkapod.

2. Itt láthatod a rendelési számod valamint a banki adatainkat melyek alapján átutalással kiegyenlítheted a rendelésed végösszegét. Ne felejtsd a közlemény rovatban feltüntetni a rendelésed számát.

3. Amint a számlánkon megjelenik az utalás összege, a kért termékeket szállításra adjuk és emailben megküldjük visszaigazoló számlát is.

Szállításról

GLS futárszolgálat

Megrendelt csomagodat partnerünk a GLS szállítja házhoz. A szállítási díj automatikusan hozzáadódik a kosarad tartalmához, amit a megrendelés elküldése előtt “szállítási díjként” láthatsz is a fizetési összesítőben.
Magyarországon belül a szállítás általános díja 1450 Ft.

Külföldre is postázunk, de a szállítási díjak országonkánt eltérőek lehetnek. Személyes átvételre egyelőre sajnos nincs lehetőség.

Digitális termékekről

Webáruházunkban lehetőséged van a képregények digitális változatainak megvásárlására is. A végösszeg kiegyenlítése után az email címedre küldött linken letöltheted a megvásárolt számokat .pdf és .cbz formátumban is.
Mivel nem fizikai termékről van szó, természetesen szállítási költséggel sem kell számolnod. 🙂

Ha bármiben elakadtál, esetleg hibát észleltél, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi formon keresztül:

4 + 6 =

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres